Alsar Cleaning is uw regionale specialist wanneer het gaat om rioolontstoppingrioolreiniging of voor industriele reiniging. Wij zijn beschikbaar voor zakelijke, maar ook particuliere klanten uit Steenbergen en omstreken. Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt? Onze 24/7calamiteiten service helpt u ook op onvoorziene tijdstippen.Belt u ons en wij snellen ons naar Steenbergen.

WC Verstopt / Riool verstopt / Steenbergen

alsar-verstopt-bergenopzoom

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. Binnen enkele seconden wordt u automatisch naar onze nieuwe website gestuurd.
Wanneer dit niet werkt, dan klikt u www.AlsarCleaning.nl

Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt?
Belt u ons en wij snellen ons naar Steenbergen.

Wij verhelpen snel uw wc verstopping.

Bergen op Zoom / Steenbergen / Halsteren / Wouw / Hoogerheide / Wouwse Plantage / Heerle

 

Hieronder volgen oude teksten; u kunt beter even op onze nieuwe website kijken.

Steenbergen

Onze reinigingsdiensten voor wc, riool en afvoer concentreren zich voornamelijk in de gemeente Halderberge. Dat is de omgeving van Roosendaal, Steenbergen en omliggende dorpen. U kunt bij ons terecht voor grote industriële reiniging projecten, maar ook voor riool ontstoppen bij u thuis.

U woont in Steenbergen of omstreken, en u heeft u last een wc verstopping of rioolverstopping die niet kan wachten?
Wij staan graag voor u klaar; ook buiten kantoortijden. En heeft uw verstopping erg veel haast, dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur service.  

WC Verstopt

Niets is zo vervelend als een wc/toilet die verstopt is. Alsar Cleaning verhelpt u snel van uw wc-verstopping. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar!

Afvoer verstopt

Indien u last heeft van een afvoer verstopping, dan komen wij vanuit Roosendaal snel naar u toe om het op te lossen. Maak van uw probleem, ons probleem! Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat de afvoer niet meer verstopt is.

Riool verstopt

Het verlengde van de afvoer, is uw riool aansluiting. Als uw riool verstopt is, dan is het advies om dit snel te laten reinigen. Een verstopte riool kan namelijk erg lastig zijn, en zelfs veel schade aanrichten. Al uw afvalwater kan namelijk niet meer afvloeien naar het riool.

Industriele reiniging

In Steenbergen en omstreken bent U een actieve deelnemer in de industrie. Uw installaties zijn de drijfkracht van de productie van uw bedrijf. Het is natuurlijk niet meer dan normaal, dat u er alles aan doet om ze optimaal te laten produceren. Daarom is het goed onderhouden en het regelmatig reinigen van uw installaties noodzakelijk.

Alsar Cleaning is uw regionale partner als het gaat om industriele reiniging van uw (fabrieks-) installaties. Wij beschikken over een professioneel wagenpark en apparatuur om uw industriele installaties met de grootste voorzichtigheid te kunnen reinigen. Zo blijft uw productieproces in Steenbergen altijd gewaarborgd.

Industriele reiniging is onder andere het reinigen van: Installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en opslagcilo's en fabrieksruimtes.

Goten, kolken en gemaal verstopt

Straatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen de afvoer van uw riool verstopt laten worden, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden. Alsar Cleaning beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om er voor te zorgen dat uw rioolstelsel goed functioneert. Onze werkzaamheden verrichten wij voornamelijk in Steenbergen en omstreken.

Bij de meeste gemeenten gebeurt de reiniging van goten, kolken, gemalen en pompputten twee à drie keer per jaar. Wij raden bedrijven aan om goten, kolken en pompputten minimaal één maal per jaar te laten reinigen. Als u dit namelijk niet doet dan raken is de kans dat alles verstopt raakt groot. En dan krijgt u plassen op uw terrein. Alsar Cleaning reinigt voor u deze objecten. Wij voeren dan gelijk diverse controles uit tijdens het reinigen.

Geef straatvuil, afval en bladeren geen kans om uw riool, goten, kolken, gemalen en pompputten te laten verstoppen.
Wij onderhouden uw rioolsysteem graag voor u.

Drainage reiniging

Steenbergen heeft in zijn omliggende gemeenten veel landbouwgrond. Veel van deze landbouwbedrijven hebben een drainage systeem, die ook regelmatig onderhoud nodig hebben. Wij beschikken over een drainagereiniger die uw drainagesysteem grondig, en veilig, reinigt. De drainagereiniger gebruikt een lage waterdruk van 35 bar dat wordt aangeleverd door de vacuümwagen. De voor de drainagereiniger ontwikkelde HPE slang (van 300 meter) wordt in de drain geduwd en met behulp van de speciale spuitkop wordt deze gereinigd. Het vuil wordt tegelijkertijd afgevoerd in samenwerking met de vacuümwagen. Het voorkomt dat alles verstopt raakt.

Deze drainagereiniger is volkomen veilig doordat er met lage druk gespoten wordt (35 bar) en hij zorgt ervoor dat de drainagesystemen geen schade oplopen.

Steenbergen

De vroegste schriftelijke vermelding van Steenbergen dateert waarschijnlijk uit 1267, al is het niet zeker dat de plaats waarover deze akte handelt Steenbergen betrof. Een akte, de Oude Keur genoemd, die zonder twijfel over deze plaats gaat is verleend door Arnoud van Leuven in 1272, en het is redelijk te veronderstellen dat er toen al enkele jaren een woonplaats gevestigd was.[3] In de loop van de dertiende eeuw schonken de hertogen van Brabant aan veel van hun horigen op bepaalde voorwaarden de vrijheid. Tot die tijd bestonden er in Brabant weinig steden en dorpen, omdat er geen vrije mannen waren die een gemeenschap mochten vormen. Na het midden van de dertiende eeuw ontstond door de omvangrijke vrijlatingen een burgerij die de gelegenheid kreeg zich te vestigen en een bedrijf te beginnen.[3]

In de periode 1292-1337 werden aan de gemeenschap van Steenbergen verschillende andere keuren geschonken, die gezien kunnen worden als de juridische en administratieve opbouw van een stad. De strategisch gelegen plaats werd tevens een doorvoerhaven tussen Vlaanderen en Holland. Maar Steenbergen dankt zijn economische opbloei in de dertiende en veertiende eeuw aan de winning van turf en zout alsmede aan landbouw en visserij.

Geleidelijk is het aan getijden onderhevige land ten noorden en westen van de nederzetting in cultuur gebracht. Aanvankelijk werden er vooral schapen geweid op de schorren, waar werven (een ander woord voor stellen) en hollestellen konden worden opgeworpen om de herders en hun kudden tegen hoog water te beschermen. Werven rond Steenbergen worden al genoemd in een oorkonde uit het jaar 1356.

. . . . . .