Alsar Cleaning is uw regionale specialist wanneer het gaat om rioolontstoppingrioolreiniging of voor industriele reiniging. Wij zijn beschikbaar voor zakelijke, maar ook particuliere klanten uit Wouwse Plantage en omstreken. Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt? Onze 24/7calamiteiten service helpt u ook op onvoorziene tijdstippen.Belt u ons en wij snellen ons naar Wouwse Plantage.

WC / Riool verstopt / Wouwse Plantage

alsar-verstopt-Wouwse Plantage

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. Binnen enkele seconden wordt u automatisch naar onze nieuwe website gestuurd.
Wanneer dit niet werkt, dan klikt u www.AlsarCleaning.nl

Is uw wc verstopt? Of is uw afvoer verstopt of uw riool verstopt?
Belt u ons en wij snellen ons naar Wouwse Plantage.

Wij verhelpen snel uw wc verstopping.

Bergen op Zoom / Steenbergen / Halsteren / Wouw / Hoogerheide / Wouwse Plantage / Heerle

 

Hieronder volgen oude teksten; u kunt beter even op onze nieuwe website kijken.

Wouwse Plantage

Onze reinigingsdiensten voor wc, riool en afvoer concentreren zich voornamelijk in de gemeente Halderberge. Dat is de omgeving van Roosendaal, Wouwse Plantage en omliggende dorpen. U kunt bij ons terecht voor grote industriële reiniging projecten, maar ook voor riool ontstoppen bij u thuis.

U woont in Wouwse Plantage of omstreken, en u heeft u last een wc verstopping of rioolverstopping die niet kan wachten?
Wij staan graag voor u klaar; ook buiten kantoortijden. En heeft uw verstopping erg veel haast, dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur service.  

WC Verstopt

Niets is zo vervelend als een wc/toilet die verstopt is. Alsar Cleaning verhelpt u snel van uw wc-verstopping. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar!

Afvoer verstopt

Indien u last heeft van een afvoer verstopping, dan komen wij vanuit Roosendaal snel naar u toe om het op te lossen. Maak van uw probleem, ons probleem! Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat de afvoer niet meer verstopt is.

Riool verstopt

Het verlengde van de afvoer, is uw riool aansluiting. Als uw riool verstopt is, dan is het advies om dit snel te laten reinigen. Een verstopte riool kan namelijk erg lastig zijn, en zelfs veel schade aanrichten. Al uw afvalwater kan namelijk niet meer afvloeien naar het riool.

Industriele reiniging

In Wouwse Plantage en omstreken bent U een actieve deelnemer in de industrie. Uw installaties zijn de drijfkracht van de productie van uw bedrijf. Het is natuurlijk niet meer dan normaal, dat u er alles aan doet om ze optimaal te laten produceren. Daarom is het goed onderhouden en het regelmatig reinigen van uw installaties noodzakelijk.

Alsar Cleaning is uw regionale partner als het gaat om industriele reiniging van uw (fabrieks-) installaties. Wij beschikken over een professioneel wagenpark en apparatuur om uw industriele installaties met de grootste voorzichtigheid te kunnen reinigen. Zo blijft uw productieproces in Wouwse Plantage altijd gewaarborgd.

Industriele reiniging is onder andere het reinigen van: Installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en opslagcilo's en fabrieksruimtes.

Goten, kolken en gemaal verstopt

Straatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen de afvoer van uw riool verstopt laten worden, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden. Alsar Cleaning beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om er voor te zorgen dat uw rioolstelsel goed functioneert. Onze werkzaamheden verrichten wij voornamelijk in Wouwse Plantage en omstreken.

Bij de meeste gemeenten gebeurt de reiniging van goten, kolken, gemalen en pompputten twee à drie keer per jaar. Wij raden bedrijven aan om goten, kolken en pompputten minimaal één maal per jaar te laten reinigen. Als u dit namelijk niet doet dan raken is de kans dat alles verstopt raakt groot. En dan krijgt u plassen op uw terrein. Alsar Cleaning reinigt voor u deze objecten. Wij voeren dan gelijk diverse controles uit tijdens het reinigen.

Geef straatvuil, afval en bladeren geen kans om uw riool, goten, kolken, gemalen en pompputten te laten verstoppen.
Wij onderhouden uw rioolsysteem graag voor u.

Drainage reiniging

Wouwse Plantage heeft in zijn omliggende gemeenten veel landbouwgrond. Veel van deze landbouwbedrijven hebben een drainage systeem, die ook regelmatig onderhoud nodig hebben. Wij beschikken over een drainagereiniger die uw drainagesysteem grondig, en veilig, reinigt. De drainagereiniger gebruikt een lage waterdruk van 35 bar dat wordt aangeleverd door de vacuümwagen. De voor de drainagereiniger ontwikkelde HPE slang (van 300 meter) wordt in de drain geduwd en met behulp van de speciale spuitkop wordt deze gereinigd. Het vuil wordt tegelijkertijd afgevoerd in samenwerking met de vacuümwagen. Het voorkomt dat alles verstopt raakt.

Deze drainagereiniger is volkomen veilig doordat er met lage druk gespoten wordt (35 bar) en hij zorgt ervoor dat de drainagesystemen geen schade oplopen.

Wouwse Plantage

vroeger ook Pindorp (Brabants: De Pin) genaamd, is een dorp in de gemeente Roosendaal, dicht bij de boswachterij Wouwsche Plantage in de provincie Noord-Brabant.

De in de 2e helft van de 19e eeuw ontstane nederzetting werd aanvankelijk Stenen Kamer, Nieuwdorp, Nieuwe Dorp of kortweg Dorp genoemd. Ook de namen Wildenhoek en Wildebroek werden gebruikt.

Later werd de naam Wouwsche Plantage of kortweg Plantage gebruikt, naar het nabijgelegen landgoed Wouwse Plantage. Omstreeks 1920 werd, naast de naam Wouwsche Plantage, ook Pindorp gebruikt. Mogelijk is deze naam afkomstig van de mastepinnen (resten van dennenbomen) die te vinden waren daar waar het bos was gerooid. In 1958 werd de naam Pindorp officieel afgeschaft en sprak men van Wouwsche Plantage, en in 1968 werd dit: Wouwse Plantage.
Geschiedenis

Het dorp is gesticht door de eerste particuliere eigenaar van het landgoed, Pierre Joseph de Caters, welke sinds 1848 ook de bebouwing van Plantage Centrum had gerealiseerd. In 1869 werd de steenfabriek nabij het dorp opgericht. Begin 20e eeuw heette deze: Stoom-steen en pannenfabriek Wouwsche Plantage. De handgevormde stenen werden als Wouws bont door het gehele land gebruikt. Zoals zovele steenfabrieken echter heeft ook deze in de jaren '70 van de 20e eeuw zijn activiteiten beëindigd. In de gebouwen werd een handel in bouwmaterialen gevestigd. Deze heeft in 1997 de oude ringoven uit 1904 opengesteld voor het publiek en er een klein museum in gevestigd. Ook de vele moderne soorten baksteen -die trouwens door de handelsfirma worden verkocht- zijn er te vinden.

In 1876 werd Wouwse Plantage een zelfstandige parochie die afgesplitst werd van die van Wouw.

Voor de gemeentelijke herindeling van 1997 behoorde Wouwse Plantage tot de gemeente Wouw. De nabij gelegen golfbaan is toen overgegaan naar de gemeente Bergen op Zoom.

. . . . . .